Om oss

 

Emma Karlsfors gynekologi öppnade 1 augusti 2022, vi är en specialistläkarmottagning inom gynekologi som håller till på Kungsgatan 9 i Skövde. Mottagningen drivs i privat regi och har avtal med Västra Götalandsregionen. Våra priser är samma som regionens om man uppfyller kraven för subventionerad vård.

Hitta till oss

Address
Kungsgatan 9

54131 Skövde

Öppet

Mån-Fre 8-16.30

Telefontid Mån-Tors 13.00-14.30

Patienttelefon 0760055443

För vägbeskrivning, klicka nedan…

Karta

För frågor som inte är patientrelaterade, kontakta oss på ekg@karlsfors.nu

Folj

Linda Rosén

är Undersköterska med flera års erfarenhet från kvinnokliniken på Skaraborgs sjukhus. Linda kommer senast från Vårdcentralen i Stenstorp. Linda är spindeln i nätet på kliniken och oftast den personen du träffar på först när du kontaktar oss.

Gun-Britt Karlsson

 är pensionerad läkarsekreterare med många års erfarenhet från sekreterararbete inom Landstinget. Senast Vårdcentralen Tibro.

Emma Karlsfors

är specialistläkare inom gynekologi och obstetrik. Emma avlade sin doktorsexamen 2012 vid Göteborgs universitet. Mellan 2013 och 2022 jobbade Emma på Kvinnokliniken Skaraborgs sjukhus Skövde.


Jonas Karlsfors

 är ambulanssjuksköterska med rötter i Skaraborg. Jonas tog sin examen 2011 på högskolan i Skövde. Jonas jobbar en liten del kliniskt om det behövs, mestadels sitter Jonas på kontoret med administrativa frågor.

Aktuellt

Vi är en kontantfri mottagning, vi tar swish och bankkort. Vi utfärdar inte fakturor för besök.
Vi värnar om våra patienter. Därför hänvisar vi till 1177 för tidsbokning eller vår telefontid. Vi har svårt att boka tider och svara på frågor på plats.